Πεντάλοφο - Ποδολοβίτσα
Αγαπητοί Επισκέπτες Καλώς Ήρθατε Στο Χωριό Μας
Σάββατο 20 Απριλίου 2024 05:47 επισκέπτες: 13
Skip Navigation Links

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 2017-2018

Η επιστροφή μετά από δύο συνεχή έτη απουσίας από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα για την ομάδα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (ΑΟΠ) υπήρξε γεγονός. Σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος της Αιτ/νίας επικρότησε την κίνηση αυτή της Ιστορικής και άλλοτε κραταιής ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού μας. Έτσι η ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018 βρίσκει τον Α.Ο.Π να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας του 1ου ομίλου της Ε.Π.Σ.Ν Αιτ/νίας. Το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) είναι εξαμελές και μέσα σε αυτό βρίσκονται οι: Μαζαράκης Γεώργιος, Ξύστρας Βασίλειος, Γιαννιώτης Σταμάτης, Κατσούλας Γεώργιος, Μπίκας Αθανάσιος και Σταθελάκης Δημήτριος. Το Δ.Σ. με γρήγορες κι ουσιαστικές κινήσεις έθεσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στον έμπειρο τεχνικό Αριστοτέλη Μεταξούλη που με βοηθούς τον Παναγιώτη Γαρμπή (Γυμναστή) καθώς και τον Γεώργιο Κατσούλα (Τερματοφυλάκων) ανέλαβαν το προπονητικό και τεχνικό στήσιμο της ομάδας. Με προσθήκες έμπειρων καθώς και νέων ποδοσφαιριστών, δημιουργήθηκε ένα αξιόμαχο σύνολο με στόχο να πρωταγωνιστήσει, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε.

Το ρόστερ της σεζόν 2017-2018 αποτελούταν: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γαρμπής Δημήτρης, Σωτηρίου Γιάννης ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κοντοπάνος Ανδρέας, Σταθελάκης Θεόδωρος, Λάκκας Κωνσταντίνος, Μαζαράκης Αποστόλης, Πατρινός Ηλίας, Μπακοδήμος Δημήτριος, Κουκουρδέλης Παναγιώτης, Ντάνος Γρηγόρης, Πλακίδας Γεράσιμος ΜΕΣΟΙ : Μιχαλόπουλος Θεόδωρος, Muga Ladi, Μπλαχούρας Kώστας, Κοντοπάνος Παναγιώτης, Παπαθανασίου Παναγιώτης, Καρέτσος Νίκος, Κορφιάτης Πάναγιώτης, Σαρδελής Χρήστος ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ : Καραβιάς Σπύρος, Κορφιάτης Νίκος, Σταθελάκης Κωνσταντίνος, Κατσούλας Βασίλης, Τριανταφυλλόπουλος Στάθης, Senja Adrian.

O AOΠ πραγματοποίησε τον στόχο του που ήταν ο πρωταθλητισμός κι η άνοδος στη Β' κατηγορία. Σχεδόν σ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος προπορευόταν στην βαθμολογία τελικά κατέλαβε την 2η θέση και την απευθείας άνοδο στη Β' κατηγορία πετυχαίνοντας σε 14 αγώνες 9 Νίκες 3 Ισοπαλίες και 2 Ήττες με τέρματα 47-10 που αποτελούν την καλύτερη επίθεση και των δύο ομίλων της Γ' κατηγορίας. Επίσης στην ομάδα μας απονεμήθηκε το «Κύπελλο Ήθους» καθώς κανείς από τους παίχτες μας δεν αποβλήθηκε ούτε από το προπονητικό τιμ, ούτε παράγοντας όλη την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018! Οι σημαντικότερες στιγμές του πρωταθλήματος αγωνιστικά ήταν: η νίκη μέσα στη Γουριά επί του Εθνικού με 1-2, η ισοπαλία με 1-1 του δευτέρου γύρου στο Πεντάλοφο. Ακόμη οι δύο ισοπαλίες με τον Κεραυνό Γαβαλούς (πρωταθλητή) 1-1 εντός και 2-2 στο γήπεδο Παπαδατών.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2018 - 2019

Η περίοδος 2018-2019, βρίσκει την ομάδα μας να αγωνίζεται στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του 1ου ομίλου της Ε.Π.Σ.Ν.Α. Το φετινό Δ.Σ απαρτίζεται από τους: Δημήτρη Σταθελάκη, Χρήστο Βακάρο, Βασίλη Ξύστρα, Θεόδωρο Κουκουρδέλη, Θανάσης Μπίκα, Γιώργο Κατσούλα και Γιώργο Μαζαράκη. Πολύτιμη η συμπαράσταση και η παρουσία του Γιώργου Κουλουρή επίσης η βοήθεια του Νίκου Κορφιάτη. Το καλοκαίρι η ομάδα προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, μεταξύ αυτών και Πενταλοφιτών, καθώς και νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Στο τιμόνι της ομάδας μας στον πρώτο γύρο βρέθηκε ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής ο Μάκης Κουρνέτας, με βοηθό προπονητή τον Θεόδωρο Κουκουρδέλη.

 Με τη λήξη του πρώτου γύρου είχαμε την αποχώρηση του Μάκη Κουρνέτα κι ορισμένων ποδοσφαιριστών. Με την έναρξη του δευτέρου γύρου ΟΛΗ η οικογένεια του Α.Ο Πενταλόφου καλωσόρισε το νέο προπονητή της ομάδας, τον ήδη γνωστό σε όλους Δημήτρη Κουτρούλη. Με νέες προσθήκες ο ΑΟΠ προσπάθησε για το κάτι παραπάνω όμως ανασταλτικοί παράγοντες (κακές διαιτησίες, άτυχα αποτελέσματα, παίχτες που μεταγράφηκαν σε άλλες ομάδες…) δεν έδωσαν στην ομάδα μας αυτό που πραγματικά άξιζε, πέραν της άψογης αγωνιστικής συμπεριφοράς. Στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ο Α.Ο Πενταλόφου τερμάτισε στην 5η θέση με 24 βαθμούς 6 Νίκες 6 Ισοπαλίες 6 Ήττες και τέρματα 28-22. Άξια αναφοράς η δυναμική φιλάθλων οπαδών καθώς και του ωραίου φύλλου που ακολούθησαν την ομάδα μας παντού όπου κι αν έπαιζε.

Το ρόστερ της σεζόν 2018-2019 ήταν: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ρεγκλής Δημήτριος, Πολίτης Νίκος, Κουτρούλης Κ. Σωτήρης, Τριανταφυλλόπουλος Στάθης, ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σταθελάκης Θεόδωρος, Λάκκας Κωνσταντίνος, Μαζαράκης Αποστόλης, Μπλαχούρας Κώστας, Φλωρόπουλος Θάνος, Αλεξόπουλος Νίκος, Κουτρούλης Δ. Σωτήρης, Σίμος Βαλτογιάννης, Ανδρέας Κουλουρής, Φίλιππος Κουλουρής, Μπακοδήμος Δημήτριος, Κουκουρδέλης Γ. Παναγιώτης, Ρωμαίο Χότζα ΜΕΣΟΙ: Muga Ladi, Καρέτσος Νίκος, Κορφιάτης Πάναγιώτης, Ντζελέπης Γιώργος, Καλύβας Παύλος, Μπαρμπαρούσης Δημήτριος, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κοντοπάνος Παναγιώτης, Κουκουρδέλης Η. Παναγιώτης, Πασπαλιάρης Σώζον, Μούτσα Σωτήρης, Κατσαβός Γιώργος.

Μερικές σημαντικές στιγμές του φετινού πρωταθλήματος ήταν στο 1-1 με τον Εθνικό Γουριάς στο Νεοχώρι το ψαλιδάκι ισοφάρισης του Κατσαβού κι ο επικός πανηγυρισμός φιλάθλου μας που έγινε πανελλαδικά γνωστό από τα Μ.Μ.Ε και σόσιαλ μίντια. Το 1-1 στο Πεντάλοφο πάλι με τον Εθνικό Γουριάς σε ένα παιχνίδι με πολύ κόσμο που θύμισε αναμετρήσεις άλλων εποχών. Άξια αναφοράς η δυναμική φιλάθλων - οπαδών όπως και του ωραίου φύλλου που ακολούθησαν την ομάδα μας παντού όπου κι αν έπαιζε! Η ομάδα έχει τα φόντα, τα προσόντα, το ταλέντο, εμπειρία, τεράστια Δυναμική, καλούς προπονητές, παράγοντες φίλαθλο κοινό και οπαδούς που την ΑΓΑΠΟΥΝ κι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να φτάσουμε τον Α.Ο Πενταλόφου τον ΑΟΠ ΜΑΣ εκεί που του αξίζει στην ΚΟΡΥΦΗ!!!

Γεώργιος Κατσούλας


© 2009-2024 pentalofo.gr